Nog even geduld

Discussie in 'Coral & Frag shop' gestart door Coral & Frag Shop, 26 mrt 2017.  |  Print Topic

 1. Coral & Frag Shop

  Coral & Frag Shop Aquariaan Dreamreef lid

  Lid sinds:
  24 feb 2016
  Berichten:
  124
  Leuk Bevonden:
  78
  Trofeepunten:
  0
  Geslacht:
  Man
  Locatie:
  Wassenaar
  Reef Coins:
  981
  Zo we hebben een tijdje weinig van ons laten horen, maar we zijn er nog steeds. De laatste hand word gelegd aan de bakken en dan zijn we er weer klaar voor na een lange periode van veranderingen en verbeteringen aan onze shop. Binnenkort volgt meer informatie over onze heropening.

  We zijn er alvast wel trots op te kunnen melden, dat we een overeenkomst hebben gesloten met Aqua Marine Supply (AMS) onder andere bekend van de DaStaCo. Wij zijn de enige authorised reseller in Nederland geworden van de producten van AMS.

  AMS is een jong bedrijf uit België dat is opgericht door Aissa Zeghari en Jurgen Knaepen. Zij hebben onder andere de DaStaCo verzadigingsreactor ontwikkeld en deze wordt inmiddels wereldwijd verkocht. In de loop der jaren hebben zij veel contact gehad met Triton en hun eigen lijn ontwikkeld van toevoegingen en waterbehandeling.

  Dit betekent dat wij wat betreft waterbehandeling en toevoegingen exclusief AMS en Triton gaan verkopen. De verzadigingsreactors van Dastaco horen daar ook bij. Maar ook laten we een sumpgard en een door AMS geproduceerde afschuimer zien. Onze bakken draaien dan ook met hun producten.

  Voor vragen en troubleshooting over de producten van AMS kunt u ook bij ons terecht. We hebben vaak contact met AMS en in het bijzonder met Aissa. Aissa is chemisch goed onderlegt en in samenwerking met hem kunnen we ook vaak problemen hier omtrent voor u oplossen. Ook hebben we de meeste reserve onderdelen van de DaStaCo wel op voorraad of is het snel leverbaar bij ons.

  Verder laten wij, wat betreft verlichting boven onze bakken, de verschillen zien van diverse merken en soorten verlichting, zodat u kunt zien wat voor u de beste keuze is. Wij hebben onder andere boven onze bakken van Ati de Sunpower, Hybride en de Sirius, van Giesemann de Pulzar en waarschijnlijk binnenkort de Aurora, van Aqua Illumination de Hydra 52hd, van Vertex de Illumina 360, van Kessil de AP700 en de A160WE Tuna Blue en ook is de Philips Coral Care bij ons te zien. Zoals u ziet een rijk assortiment aan verlichting, zodat u een goede keuze kunt maken.

  Buiten onze koralen, stekken en vissen, kunt u verder bij ons ook terecht voor water, CO2 flessen vullen, veel soorten (diepvries)voer, testsetjes van Salifert en Hanna en allehande andere producten voor uw aquarium.

  Maar het allerbelangrijkste is dat u bij ons buiten de scherpste prijs altijd een eerlijk, vanuit hobby oogpunt gezien, advies krijgt onder het genot van een lekker bakkie koffie of thee.

  Binnenkort meer informatie over de (her)opening.

  Groet,

  Mark en Bas
   
  Dennis TB vindt dit leuk.

Deel Deze Pagina

Laden...